Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers en zoekt u een erkend bureau dat u ondersteuning kan bieden tijdens de recruitment van nieuwe medewerkers? De specialisten van Levent Bedrijfsrecherche hebben jarenlange ervaring in alle facetten van employment screening, antecedentenonderzoeken en integriteitsonderzoeken. Onze specialisaties bieden praktische handvatten tijdens de recruitment van uw nieuwe werknemers. Zelfs als u recruiters inzet voor de werving en selectie van uw nieuwe medewerkers kunt u analyses en onderzoeken uit laten voeren door de specialisten van Levent Bedrijfsrecherche. Juist dan: wanneer u veel geld uitgeeft aan goede recruitment, kan het zeer waardevol zijn om uitvoerig onderzoek te laten verrichten.

Vraag een Screening aan

 

Voordelen van het recruitment onderzoek

Onregelmatigheden en herhalingen van ongewenste incidenten uit het verleden kunt u filteren uit het wervingsproces door middel van pre-employment screening. Door deze vorm van screening blijven enkel betrouwbare en integere potentiële medewerkers over om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure. Goed, gekwalificeerd én betrouwbaar personeel aannemen is tenslotte een van de meest belangrijke factoren voor het succes van uw organisatie. De voordelen die u kunt hebben bij een uitgebreid onderzoek tijdens de recruitment zijn dus erg groot.

Recruitment procedure

Afhankelijk van de beoogde positie waar de werving en selectie voor plaatsvindt, kan een onderzoek tussen de één en de twintig dagen duren voordat deze aan afronding toe is. De specialisten van Levent Bedrijfsrecherche hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van pre-employment screeningen en onderzoeken en maken gebruik van het zogeheten ‘’vier ogen’’ principe. Dit houdt in dat na afronding van een onderzoek of analyse door een specialist, een tweede specialist het onderzoek controleert om de verkregen data te waarborgen. Integriteit staat bij ons uitzonderlijk hoog in het vaandel. Daarom gebruiken onze experts gedegen en zorgvuldige methoden om onderzoeken uit te voeren.

De procedure kunt u eenvoudig online starten, maar wij raden aan om eerst in contact te komen met een van onze specialisten voor een gratis adviesgesprek.
Vraag een Screening aan

 

Meer informatie over recruitment

Welke vorm van onderzoek het best aansluiting vindt op uw recruitment, zal blijken uit een kennismakings- en adviesgesprek met een van onze specialisten. Een eerste adviesgesprek bij Levent Bedrijfsrecherche is geheel gratis en vrijblijvend, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Door middel van een analyse en onderzoek van Levent Bedrijfsrecherche, bewaakt u niet alleen de integriteit van uw organisatie, maar schermt u zichzelf ook tegen interne fraude. Liever preventie, dan wantrouwen.

Direct aan de slag met de beveiliging van uw organisatie? Vraag hier een gesprek aan met onze adviseurs. We helpen u graag verder met uw beveiligingsvraagstukken.