Ondersteuning middels toedrachtonderzoek

 

Levent Bedrijfsrecherche biedt professionele kennis en ondersteuning in de vorm van toedrachtonderzoek. Bijvoorbeeld wanneer er volgens u sprake is van een verdachte overval, een dubieus ongeval, of brand. U weet dat er zich een ongewenste activiteit heeft voltrokken binnen uw organisatie, maar u krijgt er niet precies de vinger achter wat dat dan is geweest. En vooral: hoe dat heeft kunnen gebeuren?

Onze adviseurs en gespecialiseerde experts gaan graag met u in gesprek. Om direct contact op te nemen kunt u ons telefonisch bereiken via +31 (088) 98 76 000, of een mail sturen naar info@leventbedrijfsrecherche.nl. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie.

 

Deskundige, betrouwbare en onafhankelijke toedrachtonderzoeken

 

Middels toedrachtonderzoek achterhaalt Levent Bedrijfsrecherche het verloop van datgene dat uw organisatie of onderneming is aangedaan, of van datgene er heeft plaatsgevonden. Daarbij krijgen we de onderste steen boven. Dat is in geval van een toedrachtonderzoek de hoofdzaak.

Elke situatie vergt echter een andere aanpak. Het toedrachtonderzoek is toepasbaar om veel verschillende incidenten terug te halen en te reconstrueren. Naast gedegen desk research is het mogelijk om achtergrondinformatie te achterhalen door middel van het professioneel interviewen van betrokkenen. Sporen kunnen worden nagegaan en indien nodig reconstrueert Levent Bedrijfsrecherche de omstandigheden tot hoe deze moeten zijn geweest op het moment van het delict.

Hiermee creëren we een objectieve basis voor aanbevelingen voor veranderingen en aanpassingen in uw organisatie. De verantwoordelijke kan aansprakelijk worden gesteld en u kunt de geleden schade verhalen. Levent Bedrijfrecherche beschikt over de juiste tools en technische middelen om het toedrachtonderzoek effectief en efficiënt uit te voeren.

 

Hulp nodig met een toedrachtonderzoek?

 

De gespecialiseerde experts van Levent Bedrijfsrecherche ondersteunen u graag met het bewaken van de veiligheid van uw organisatie. Voorkomen is beter dan genezen. In het geval dat u een toedrachtonderzoek uit wil laten voeren is het echter genezen én voorkomen. Het gat dat is ontstaan door een voorgevallen incident kan worden gevonden en gedicht met behulp van het toedrachtonderzoek. Tegelijkertijd kunnen dergelijke situaties en voorvallen in de toekomst worden vermeden door de verkregen informatie vanuit het toedrachtonderzoek.

Heeft u te maken met een ongewenste situatie in uw bedrijf en komt er niet precies achter wat er aan de hand is? Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken via +31 (088) 98 76 000.

Imagoschade repareren en geleden kosten verhalen op de dader? De verantwoordelijke(n) achterhalen en aansprakelijk stellen? Vraag direct een onderzoek aan van Levent Bedrijfsrecherche.