PGB fraudeonderzoek door Levent Bedrijfsrecherche

Bent u op zoek naar een partij om een PGB fraudeonderzoek uit te laten voeren? De experts van Levent Bedrijfsrecherche pakken PGB fraude zeer effectief aan. Zodat u als gemeente de verantwoordelijke(n) aansprakelijk kunt stellen.

In de zorg branche komt het steeds vaker voor dat bedrijven die zorg verlenen, PGB fraude plegen. Er wordt in dergelijk geval misbruik gemaakt van PGB budgetten. Om deze vorm van fraude tegen te gaan en om overheidsinstellingen te begeleiden, voert Levent Bedrijfsrecherche het PGB fraudeonderzoek uit. Wanneer u als gemeente een PGB fraudeonderzoek uit wilt laten voeren, dan staan de specialisten van Levent Bedrijfsrecherche voor u klaar.

Een PGB fraudeonderzoek wordt ook wel een rechtmatigheidsonderzoek genoemd. Dat komt omdat de rechtmatigheid van de Wmo, of de rechtmatigheid op Jeugdzorg, uitgebreid wordt gecontroleerd. Waar er (potentieel) gesjoemeld wordt met PGB budgetten, daar wordt een fraudeonderzoek aangeraden. De specialisten van Levent verzamelen tijdens een dergelijk voldoende informatie – en bewijzen – om niet alleen alles aan banden te leggen, maar ook om de verantwoordelijke(n) aansprakelijk te kunnen stellen.

Een PGB fraudeonderzoek uit laten voeren? De experts van Levent Bedrijfsrecherche zijn er voor uw organisatie. Neem direct telefonisch contact met ons op via +31 (088) 98 76 000: onze adviseurs behandelen samen met u graag de mogelijkheden.

De specialisten van Levent

Fraude is in elke situatie gevoelig, voornamelijk omdat een instelling welke PGB fraude pleegt bijna nooit preventief wordt gedetecteerd. Een onderzoek naar fraude dient dan ook met adequate nuance te worden behandeld. Een PGB fraudeonderzoek van Levent wordt dan ook genuanceerd uitgevoerd door in fraude gespecialiseerde rechercheurs. Levent Bedrijfsrecherche werkt namelijk volgens het zogeheten ‘4-ogen-principe’, welke inhoudt dat er meerdere experts naar uw casus kijken. Dat werpt vruchten af.

Waar Levent Bedrijfsrecherche zich in de meeste disciplines richt op preventie, is dat bij het PGB fraudeonderzoek vaak niet mogelijk. Dat ligt aan de natuur van fraude: dit wordt in de meeste gevallen pas jaren later ontdekt. Door echter een PGB fraudeonderzoek uit te laten voeren door ervaren bedrijfsrechercheurs, bent u als organisatie vele malen beter in staat om adequaat te handelen bij soortgelijke situaties in de toekomst.

De rechercheurs van Levent Bedrijfsrecherche voeren uitgebreid digitaal én fysiek onderzoek uit. Onze specialisten gebruiken daarvoor dan ook de nieuwste tools en technieken. Waardoor we in staat zijn om de oorzaak en de verantwoordelijke(n) te achterhalen.

Meer informatie over het PGB fraudeonderzoek

De verantwoordelijken achter de misbruik van de PGB budgetten kunnen worden gevonden en aangewezen middels een PGB fraudeonderzoek. Wilt u een PGB fraudeonderzoek uit laten voeren? Dan bent u bij Levent aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde experts ondersteunen u graag in het achterhalen van verantwoordelijken. We gaan graag met u in gesprek.

Neem telefonisch contact op met Levent via +31 (088) 98 76 000, of stuur een mail naar info@leventbedrijfsrecherche.nl. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze contactpagina.