Gecodeerde data, pogingen tot phishing, of zelfs online dreigementen: deze activiteiten vallen onder de tak ‘digitale recherche’. Bij Levent Bedrijfsrecherche zijn we zeer bekend met het uitvoeren van digitale recherche en krijgen we altijd de onderste steen boven. Zit u zelf met een digitaal veiligheidsprobleem en wilt heeft u ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld om digitale gegevens te herleiden naar de bron, of een digitaal financieel lek te dichten?

Neem dan telefonisch contact op via +31 (088) 98 76 000 met de digitale recherche experts van Levent Bedrijfsrecherche. Vandaag de dag heeft bijna elke vorm van (bedrijfs)criminaliteit wel een digitale component. Onze adviseurs kunnen volledig ontzorgen en digitale misdrijven oplossen.

 

Wat valt er onder digitale recherche?

 

Digitale recherche laten uitvoeren is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van bijna elk misdrijf. Digitaal kan er een ware schat aan informatie worden achterhaald – en vaak ook worden getraceerd naar de bron. Daarom raad Levent Bedrijfsrecherche digitale recherche in veel gevallen van bedrijfscriminaliteit aan. Bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

  • Het doorspelen van bedrijfsgevoelige informatie;
  • Geld ontvreemden uit kassa’s of rekeningen;
  • Digitale fraude;
  • Criminaliteit door eigen medewerkers;
  • Reputatiemanagement.

Digitale recherche is in veel situaties toepasbaar, zoals u kunt zien. Maar wie zijn de uitvoerders bij Levent?

 

Rechercheurs en young professionals

 

De adviseurs en rechercheurs van Levent Bedrijfsrecherche werken conform de richtlijnen van de Wet Autoriteit Persoonsgegevens. Zij beschikken tevens over alle benodigde certificeringen en diploma’s om efficiënt en succesvol te werk te kunnen gaan.

Bij Levent Bedrijfsrecherche geloven we dat young professionals de toekomst zijn, vooral bij gebieden als digitaal onderzoek. Daarom vindt u bij ons jonge professionele rechercheurs die net zijn afgestudeerd. Deze zijn bijvoorbeeld afkomstig van de opleiding Criminologie. Voor meer informatie over onze zeer bekwame young professionals verwijzen we u naar deze pagina.

 

Meer informatie over digitale recherche

 

Onze experts in digitale recherche ondersteunen u graag met het bewaken van de veiligheid van uw organisatie. Voorkomen is beter dan genezen. Maar wanneer u digitale recherche uit wilt laten voeren, dan is de schade zeer waarschijnlijk al gedaan. Het gat dat echter is ontstaan door een digitale handeling kan echter goed worden gedicht. Zodat soortgelijke voorvallen in de toekomst kunnen worden vermeden.

Heeft u te maken met een ongewenste situatie in uw bedrijf en komt er niet precies achter wat er aan de hand is? Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Levent krijgt de onderste steen boven: ook voor uw organisatie. Vraag direct een kennismakingsgesprek aan met de experts van Levent.