Wij zijn een bedrijfsrecherchebureau dat voor haar klanten onderzoek doet naar fraude incidenten. We bieden onder het label Screenen.com achtergrondonderzoeken aan, met doel om de betrouwbaarheid en integriteit van (nieuwe) medewerkers te bevestigen aan onze opdrachtgevers. We werken volgens een speciaal ontwikkelde methode en staan aan de vooravond van een doorbraak in de nationale en internationale markt.

 

Wij hebben de afgelopen jaren een eigen systeem ontwikkeld en geïmplementeerd dat onze onderzoekers in staat stelt en ondersteunt om op een adequate manier achtergrondonderzoeken uit te voeren.

Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven collega die nieuwsgierig en ondernemend van aard is, verantwoordelijkheid durft te nemen en door hard werken zich ons unieke, in Node.js ontwikkelde, systeem eigen kan maken en uitbouwt. Wij zien graag dat je het een uitdaging vindt om na te denken en voorstellen te doen over verbeteringen en aanvullingen op ons systeem. Bereid je voor op niet alledaagse problematiek. ICT development maakt het grootste deel uit van je dagelijkse werkzaamheden,

Ben je ondernemend en ambitieus? Heb je een analytische geest en ben je creatief? Hebben internet en social media geen geheimen meer voor jou? Geniet je van het bouwen van nieuwe en vooral slimme dingen en bijt jij je graag vast in technische problemen om uiteindelijk met een goed werkende oplossing voor de dag te komen? Heb jij een zelfstandige werkhouding, die maakt dat je zelf op onderzoek uitgaat in jouw functie, vragen stelt en het kunt aangeven als je hulp nodig hebt? Sta je daarnaast ook nog eens positief in het leven en ben je van onbesproken gedrag? Dan ben jij de programmeur die we zoeken!

 

Functie-eisen

Je neemt met de andere teamleden actief deel aan brainstormsessies die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn. De technieken waar wij dagelijks mee te maken hebben zijn: MySQL, Node.js, JavaScript-frameworks, jQuery, CSS, HTML, DHTML,  en/of unit-testing. Onze wens is dat jouw kennis en ervaring op voornoemde technieken ruim aanwezig is, dan wel dat je in staat bent deze technieken je snel eigen te maken.

 

Taalvaardigheid

Vereist: Nederlands, Engels

 

Salarisinformatie

Salaris in overleg

 

Aantal uur per week

24 – 40 uur p/w
Aantal uren/dagen in onderling overleg te bepalen

 

Wat bieden wij?

  • Werken in een enthousiast team
  • Een werkweek van 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vaste werkplek