Gezocht: ICT development

Wij zijn op zoek naar een ICT Developer. Wij hebben de afgelopen jaren een eigen systeem ontwikkeld en geïmplementeerd dat onze onderzoekers in staat stelt en ondersteund om op een adequate manier achtergrondonderzoeken uit te voeren. Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven collega die nieuwsgierig en ondernemend van aard is, verantwoordelijkheid durft te nemen en door hard werken zich ons unieke, in Node.js ontwikkelde, systeem eigen kan maken en uitbouwt. . Wij zien graag dat je het een uitdaging vindt om na te denken en voorstellen te doen over verbeteringen en aanvullingen op ons systeem. Bereid je voor op niet alledaagse problematiek. ICT development maakt het grootste deel uit van je dagelijkse werkzaamheden, maar ook ontwerp, hard- en softwarematig beheer en infrastructuur zijn nadrukkelijk aspecten waar je regelmatig mee in aanraking komt.

Ben jij zo iemand?

Ben je ondernemend en ambitieus? Heb je een analytische geest en ben je creatief? Hebben internet en social media geen geheimen meer voor jou? Geniet je van het bouwen van nieuwe en vooral slimme dingen en bijt jij je graag vast in technische problemen om uiteindelijk met een goed werkende oplossing voor de dag te komen? Heb jij een zelfstandige werkhouding, die maakt dat je zelf op onderzoek uitgaat in jouw functie, vragen stelt en het kunt aangeven als je hulp nodig hebt? Sta je daarnaast ook nog eens positief in het leven en ben je van onbesproken gedrag? Dan ben jij de developer die we zoeken!

Je neemt met de andere teamleden actief deel aan brainstormsessies die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn. De technieken waar wij dagelijks mee te maken hebben zijn: MySQL, Node.js, JavaScript-frameworks, jQuery, CSS, HTML, DHTML,  en/of unit-testing. Het is een must dat jouw kennis en ervaring op voornoemde technieken ruim aanwezig is.

Je hebt veel ervaring als ICT developer, bent toe aan een nieuwe en uitdagende werkomgeving en staat te popelen om deze uitdaging aan te gaan?

Dan is dat de reden dat we je graag willen spreken!!!

Maak ons nieuwsgierig, zodat wij kennis met je willen maken. Stuur je motivatiebrief en CV op voor 28 februari naar rene.reijenga@leventgroup.nl Als wij voor elkaar kiezen, ga je deel uitmaken van ons team dat direct contact onderhoudt met onze onderzoekers.

Jouw functie zal, naast het werken aan ons slimme en unieke systeem, bestaan uit het uitbreiden van en meedenken over functionaliteiten en verrijken van data. Vrijheid in het handelen en doen staat bij ons hoog in het vaandel. Eigen initiatief is binnen het team van groot belang. Je doet voorstellen en bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van verbeteringen. Met elkaar gaan we ontdekken in welk onderdeel jij je eventueel wilt specialiseren. Als dit aansluit bij onze doelstelling zijn (bijna) alle opties bespreekbaar.

Een screenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure

Wat bieden wij?

  • Werken in een enthousiast team
  • Een werkweek van 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vaste werkplek

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijfsrecherchebureau dat voor haar klanten onderzoek doet naar fraude incidenten. We bieden onder het label Screenen.com achtergrondonderzoeken aan, met doel om de betrouwbaarheid en integriteit van (nieuwe) medewerkers te bevestigen aan onze opdrachtgevers. We werken volgens een speciaal ontwikkelde methode en staan aan de vooravond van een doorbraak in de nationale en internationale markt.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.