Young professional ICT development

Levent Investigations is op zoek naar een jonge collega met HBO werk- en denk-niveau en groeiambitie, die zich wil ontwikkelen als breed georiënteerde ICT’er bij ons snelgroeiende bedrijf. Wij hebben de afgelopen jaren een eigen systeem ontwikkeld en geïmplementeerd dat onze onderzoekers in staat stelt en ondersteund om op een adequate manier achtergrondonderzoeken uit te voeren. Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven collega die nieuwsgierig en ondernemend van aard is, verantwoordelijkheid durft te nemen en door hard werken zich ons unieke, in Node.js ontwikkelde, systeem eigen wil maken. Ook zien we graag dat je het een uitdaging vindt om na te denken en voorstellen te doen over verbeteringen en aanvullingen op ons systeem. Bereid je voor op niet alledaagse problematiek. ICT development maakt het grootste deel uit van je dagelijkse werkzaamheden, maar ook ontwerp, hard- en software-matig beheer en infrastructuur zijn nadrukkelijk aspecten waar je regelmatig mee in aanraking komt.

Ben jij zo iemand?

Ben je ondernemend en ambitieus? Heb je een analytische geest en ben je creatief? Hebben internet en social media geen geheimen meer voor jou? Geniet je van het bouwen van nieuwe en vooral slimme dingen en bijt jij je graag vast in technische problemen om uiteindelijk met een goed werkende oplossing voor de dag te komen? Heb jij een zelfstandige werkhouding, die maakt dat je zelf op onderzoek uitgaat in jouw functie, vragen stelt en het kunt aangeven als je hulp nodig hebt? Sta je daarnaast ook nog eens positief in het leven en ben je van onbesproken gedrag? Dan ben jij de developer die we zoeken!

Je neemt met de andere teamleden actief deel aan brainstormsessies die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn. De technieken waar wij dagelijks mee te maken hebben zijn: MySQL, Node.js, JavaScript-frameworks, jQuery, CSS, HTML, DHTML,  en/of unit-testing. Het zou mooi zijn als jouw studierichting of ervaring aansluit bij ons vakgebied en je al een behoorlijke kennis hebt van voorgenoemde technieken.

 

Je hebt als Young Professional misschien nog niet zo veel ervaring, maar je staat wel te popelen om deze uitdaging aan te gaan?

Dan is dat de reden dat we je graag willen spreken!!!

 

Maak ons nieuwsgierig, zodat wij kennis met je willen maken. Stuur je motivatiebrief en CV op en als wij voor elkaar kiezen, ga je deel uitmaken van het ICT team dat direct contact onderhoudt met onze onderzoekers. Net als alle andere Young Professionals binnen Levent Bedrijfsrecherche kan je gebruik maken van de groei- en ontwikkel-mogelijkheden die Levent Academy zijn Young Professionals biedt.

Jouw functie zal, naast het werken aan ons slimme en unieke systeem, bestaan uit het uitbreiden van en meedenken over functionaliteiten en verrijken van data. Vrijheid in het handelen en doen staat bij ons hoog in het vaandel. Eigen initiatief is binnen het team van groot belang. Je doet voorstellen en bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van verbeteringen. Met elkaar gaan we ontdekken in welk onderdeel jij je eventueel wilt specialiseren. Als dit aansluit bij onze doelstelling zijn (bijna) alle opties bespreekbaar.

Een screenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure

Wat bieden wij?

  • Werken in een enthousiast team
  • Een werkweek van 24 – 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vaste werkplek
  • Eventueel is een combinatie met een (afstudeer) onderzoek of scriptie mogelijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijfsrecherchebureau dat voor haar klanten onderzoek doet naar fraude incidenten. We bieden onder het label Screenen.com achtergrondonderzoeken aan, met doel om de betrouwbaarheid en integriteit van (nieuwe) medewerkers te bevestigen aan onze opdrachtgevers. We werken volgens een speciaal ontwikkelde methode en staan aan de vooravond van een doorbraak in de nationale en internationale markt.