Particulier recherche: daar zijn nogal wat misverstanden over. “Een privédetective inhuren, dat doen toch alleen wantrouwige echtgenoten?” Maar niets is minder waar, in Nederland alleen al worden er regelmatig privédetectives ingezet om de waarheid aan het licht te brengen. Zowel voor privé doeleinden, als om bijvoorbeeld bedrijfscriminaliteit op te sporen en verantwoordelijke(n) te achterhalen. In dergelijke situaties kan het absoluut lonend zijn om particuliere recherche in te zetten om de feiten te achterhalen. Zo kunt u als ondernemer, manager, of leider, een weloverwogen keuze maken over wat te doen aan de situatie.

Een geïnformeerde beslissing is tenslotte de beste beslissing. Om direct meer informatie te ontvangen over de particuliere recherche van Levent Bedrijfsrecherche kunt u telefonisch contact opnemen met onze adviseurs via +31 (088) 98 76 000. Het is ook mogelijk om een mail te sturen met daarin uw vraag, naar info@leventbedrijfsrecherche.nl. We helpen u graag verder!

Particuliere recherche van Levent

De rechercheurs van Levent zijn zeer bedreven in het uitvoeren van particuliere recherche. Onze experts doen dit al vele jaren en hebben in de loop van de tijd veel verscheidene opdrachtgevers geholpen met een onderzoek. Uit een onderzoek komen normaliter verrassende bevindingen, die u zonder een privédetective niet gauw had achterhaald. Zowel voor bedrijven als voor particulieren kan het inschakelen van een privédetective daarom echt een goed idee zijn.

De rechercheurs van Levent zijn vanzelfsprekend gecertificeerd voor de uitvoering van particuliere recherche en worden erkend door het Ministerie van Justitie. Wanneer u gebruik maakt van de particuliere recherche van Levent, dan weet u dus dat u goed zit. Onze erkende en ervaren rechercheurs werken volgens heldere principes en hebben de integriteit van u en uw organisatie hoog in het vaandel staan.

Meer informatie over particuliere recherche

Voorkomen is beter dan genezen, maar wanneer het kwaad al is geschied, dan kunt u een toekomstige herhaling vermijden door particuliere recherche in te zetten. Met behulp van de particuliere recherchevaardigheden van onze privédetectives wordt het achterhalen van verantwoordelijken een stuk eenvoudiger. Als uw organisatie ten prooi is gevallen aan bedrijfscriminaliteit, of u bent zelf slachtoffer van een misdrijf, dan kunt u samen met Levent Bedrijfsrecherche de verantwoordelijke(n) aansprakelijk stellen. Zo kunt u een traject starten om de geleden schade te verhalen.

De in fraudeonderzoek gespecialiseerde experts van Levent Bedrijfsrecherche ondersteunen u graag in het achterhalen van verantwoordelijken.

Levent krijgt de onderste steen boven: ook voor uw organisatie. Vraag direct een kennismakingsgesprek aan met de experts van Levent.