Deskresearcher

Gezocht: slimme starter met onderzoeksambitie

Wij zijn op zoek naar jonge, enthousiaste studenten en/of starters op de arbeidsmarkt die kennis willen maken met het recherchevak. Die nieuwsgierig en ondernemend van aard zijn, verantwoordelijkheid durven te nemen en door hard werken zich het vak van onderzoeker eigen willen maken.

Ben jij zo iemand?

Ben je ambitieus en heb je een neus om zaken die niet in de haak zijn op te sporen en te ontrafelen? Heb je een analytische geest, maar ben je ook creatief en ken je de kneepjes om internet en social media te doorzoeken?  Sta je positief in het leven en ben je van onbesproken gedrag?  Dan zoeken we jou!

Het zou mooi zijn als je studierichting of ervaring aansluit bij ons vakgebied, bijvoorbeeld Criminologie, Security Management, Rechten, Psychologie of Human Resource Management.

Je hebt misschien niet zoveel ervaring, maar staat te popelen om deze uitdaging aan te gaan?

Dan willen wij je graag spreken!

Maak ons nieuwsgierig, zodat wij kennis met je willen maken. Stuur je motivatiebrief en cv voor 28 februari naar rene.reijenga@leventgroup.nl.

Voor meer informatie over de functie of over Screenen.com: bel René Reijenga op telefoonnummer 088 – 9876000 of kom langs om eens te horen wat dit vak allemaal inhoudt.

Als wij voor elkaar kiezen, ga je deel uitmaken van een team van professionele onderzoekers die hun sporen bij de politie en andere opsporingsdiensten hebben verdiend. Zij gaan veel kennis aan je overdragen over de wijze waarop waarheidsvinding tot stand komt. Het beste leer je door het zelf te doen. Je wordt onder meer ingezet om de achtergrond van sollicitanten van onze nationale en internationale opdrachtgevers te onderzoeken. Onder begeleiding van een ervaren onderzoeker leer je de kneepjes het vak en kun je zelf ontdekken in welk onderdeel jij je eventueel wilt specialiseren. Als dit aansluit bij onze doelstelling zijn (bijna) alle opties bespreekbaar.

Een screenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure

Wat bieden wij?

  • Werken in een enthousiast team
  • Een werkweek van 16 – 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Na bewezen geschiktheid behoort het volgen van een opleiding tot particulier onderzoeker tot de mogelijkheden
  • Startdatum in overleg, per directe beschikbaarheid is een pre. Eventueel is een combinatie met een (afstudeer) onderzoek of scriptie mogelijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijfsrecherchebureau dat voor haar klanten onderzoek doet naar fraude incidenten. We bieden onder het label Screenen.com achtergrondonderzoeken aan, met doel om de betrouwbaarheid en integriteit van (nieuwe) medewerkers te bevestigen aan onze opdrachtgevers. We werken volgens een speciaal ontwikkelde methode en staan aan de vooravond van een doorbraak in de nationale en internationale markt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld