Onderzoek de echtheid van uw kandidaat

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers en wilt u een achtergrond onderzoek van hen? Wilt u zeker zijn van een gezonde bedrijfscultuur waarin u uw werknemers kunt vertrouwen? Tijdens een achtergrondonderzoek screenen we systematisch of de door de kandidaat verstrekte informatie in overeenstemming is met de werkelijkheid en of de kandidaat geen relevante gegevens heeft achtergehouden. Met een op maat uitgevoerd achtergrond onderzoek voorzien wij uw bedrijf van de nodige informatie over de integriteit van uw medewerkers.

Aan de hand van objectieve inzichten in de integriteit van uw kandidaten waarborgen wij dat uw medewerkers voldoen aan uw maatstaven en stellen wij u in staat bedrijfsrisico’s te beperken, verlieskosten te voorkomen en de waarde en betrouwbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Voorkom voortijdig ontslag met een achtergrondonderzoek door Levent Bedrijfsrecherche.

Met een achtergrondonderzoek van uw kandidaat beperkt u uw bedrijfsrisico. Want u vermijdt ontslag van een werknemer die toch niet geschikt blijkt te zijn voor de functie. U voorkomt mogelijke kosten van diefstal, fraude en ondermijning binnen uw bedrijf.

Levent Bedrijfsrecherche heeft jarenlange ervaring met uitvoeren van achtergrondonderzoek en het screenen van kandidaten en houdt rekening met alle mogelijke risico’s die voor u relevant zijn. Wij onderzoeken niet alleen de achtergrond van de kandidaat grondig maar checken ook het cv. Met een achtergrondonderzoek van Levent Bedrijfsrecherche weet u zeker dat al uw (toekomstige) werknemers ook echt geen geheimen voor u hebben.

Hoogwaardig achtergrondonderzoek van kandidaten

Met een team van ervaren professionals doen wij aan hoogwaardig en deskundig achtergrondonderzoek die voldoet aan alle wensen van uw bedrijf.

Wij hanteren een unieke manier van werken die u als opdrachtgever, en de kandidaat met zo weinig mogelijk administratieve ballast opzadelt.

Door directe communicatielijnen en slimme ICT-oplossingen houden we de doorlooptijd van het onderzoek kort. U krijgt een duidelijke rapportage, waarin we alle onderdelen toelichten.

Onze rapportage is functioneel en laat direct zien welke aandachtspunten overblijven om met de gescreende kandidaat te bespreken.

 

Imagoschade repareren en geleden kosten verhalen op de dader? De verantwoordelijke(n) achterhalen en aansprakelijk stellen? Vraag direct een onderzoek aan van Levent Bedrijfsrecherche.