Young professionals bij Levent Bedrijfsrecherche werken enkele dagen per week aan dossiers voor opdrachtgevers van Levent. Onder begeleiding van ervaren professionals werken zij aan screeningsdossiers of onderzoeken en doen zij praktijkervaring op in het vakgebied.

Andere dagen van de week zijn voor de young professionals vrijgemaakt om te werken aan hun ontwikkeling. Zij werken dan niet aan klantopdrachten, maar aan ontwikkelopdrachten. Hiermee zorgen zij ervoor dat ze nieuwe kennis opdoen, waardoor ze beter in staat zijn om op toekomstige klantvragen in te spelen. Zoals het ontwikkelen van nieuwe onderzoeksmodellen, of het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

LEAN

Young professionals doen bij Levent Bedrijfsrecherche ook ervaring op in het werken middels het LEAN-principe. Ze zijn gefocust op het verbeteren van bestaande werkzaamheden en processen, waardoor de jonge bedrijfsrechercheurs van de toekomst niet alleen hun eigen expertise vergroten, maar ook Levent Bedrijfsrecherche volledig op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen. Daardoor kunnen opdrachtgevers rekenen op de nieuwste inzichten en kennis binnen Levent Bedrijfsrecherche.

Wat biedt Levent Bedrijfsrecherche aan young professionals?

Zelfstandig werken aan klantopdrachten en eigen ontwikkeling. Deskundige coaching, vrijheid, vertrouwen en het ontwikkelen van deskundigheid. Dat is de aanpak van Levent Bedrijfsrecherche. Daarmee kunnen young professionals een wezenlijke bijdrage leveren aan het bedrijf en haar opdrachtgevers.
Deze werkwijze is een bewuste keuze van Levent Bedrijfsrecherche omdat wij er in geloven dat young professionals zich op deze manier sneller ontwikkelen, meer kunnen bieden voor opdrachtgevers en beter in staat zijn om de veranderingen in het vakgebied te volgen.
En zelfs te leiden.

Kansen voor young professionals

Onze young professionals worden intensief gecoacht door ervaren professionals en door een specifiek voor hen opgestelde manager. Daardoor krijgen zij alle aandacht om snel te ontwikkelen in hun loopbaan. Door het enorme netwerk van Levent Bedrijfsrecherche en de positie die Levent Bedrijfsrecherche inneemt in de wereld van Security Intelligence gaan er deuren open die voor anderen gesloten blijven. Samen met de opgedane praktijkervaring worden young professionals zo versneld hoogwaardig opgeleide deskundigen met de juiste competenties om maximaal toegevoegde waarde te leveren voor hun opdrachtgevers.