Security risk management voor bedrijven

Elke onderneming krijgt vroeg of laat te maken met een beveiligingsprobleem, fraude, of een andere vorm van bedrijfscriminaliteit. Dat kunt u voorkomen, door goede en betrouwbare beveiligingssystemen in te zetten. Het beheren van die systemen kan echter meer tijd in beslag nemen dan u zou denken. Daarom is security risk management in het leven geroepen. Middels security risk management wordt het beheren van verschillende maatregelen vele malen eenvoudiger.

Wilt u direct security risk management inzetten ter meerdere beveiliging van uw onderneming? De technische experts van Levent Bedrijfsrecherche bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie over security risk management kunt u telefonisch contact opnemen met onze adviseurs via +31 (088) 98 76 000. Het is ook mogelijk om een mail te sturen met daarin uw vraag, naar info@leventbedrijfsrecherche.nl. We helpen u graag verder om uw organisatie waterdicht te maken.

 

Beveilig uw organisatie

Bij security risk management draait het hoofdzakelijk om het koppelen van verschillende beveiligingssystemen, zoals beveiligingscamera’s, anti-inbraaksystemen en meer. Door al de verschillende soorten systemen die uw organisatie inzet om de boel te beveiligen te koppelen, versterkt u uw beveiligingsnetwerk. Zo kunnen eventuele gaten gedicht worden. Alles voor de veiligheid van uw organisatie.

Dit zou u in uw eentje kunnen doen, maar u kunt ook een expert inhuren om u bij te staan, een specialist met jarenlange kennis en ervaring. Een expert als Levent Bedrijfsrecherche, die preventief en repressief de onderste steen boven haalt. Dat is niet leuk en niet wat u wilt, maar u kunt ervan op aan dat u als winnaar uit de strijd komt.

Het handige van security risk management is dat het stukken eenvoudiger wordt om uw individuele beveiligingssystemen te managen wanneer deze onder een overkoepelend systeem vallen. Zo kunt u de efficiëntie aanzienlijk opschroeven. Dat is niet alleen tijdbesparend, maar ook kostenbesparend. Het beheren, managen en uitbreiden van uw beveiligingssystemen kost met behulp van security risk management namelijk veel minder tijd en energie.

 

Meer informatie over security risk management

Als expert in dreigings-, kwetsbaarheids- en impactanalyses, beoordelen we welk beveiligingsniveau wenselijk is voor u. Indien u dit wilt, kunnen wij u ondersteunen bij de implementatie hiervan. Alleen dan wordt risicomanagement een vast en gedragen onderdeel binnen de organisatie. Uiteraard toetsen we daarbij of de voorgestelde maatregelen aan de geldende wetgeving voldoen, evenals aan uw interne beveiligingsbeleid. Bovendien bekijken we of de genomen maatregelen geschikt zijn voor uw specifieke praktijk.

Wilt u uw onderneming of organisatie beter beveiligen? Met behulp van de technische recherche van Levent wordt het beheren van uw diverse beveiligingsmaatregelen stukken makkelijker. Zo kunt u security risk management inzetten om het beheren van systemen makkelijker te maken en uw organisatie veiliger te maken.

Direct aan de slag met de beveiliging van uw organisatie? Vraag hier een gesprek aan met onze adviseurs. We helpen u graag verder met uw beveiligingsvraagstukken.